coaching voor
jou

Individueel coachingstraject

Een op maat traject voor jou! Heb je behoefte om niet alleen te praten, maar ook te bewegen én te leren voelen waar het nu echt om gaat?

Dan is mijn coachtraject echt iets voor jou!

In mijn sessies zullen we in beweging zijn, maar ook regelmatig voor stilstand zorgen. Zo krijg je meer gevoel bij wat er écht speelt en waarom je om een bepaalde manier reageert op een specifieke situatie. Evenwicht krijgen door durven stil te staan en hierdoor inzichten verkrijgen.

Een deel van de sessies zijn buiten in de natuur, omdat je als je beweegt, gaat je geest vanzelf mee in beweging. Buiten kun je dit beter uitdagen aangezien je meer ruimte hebt. Dus je komt opnieuw in contact met je lichaam en leert aanvoelen wat het nodig heeft!  

Daarnaast vind ik ontspanning en leren ontladen belangrijk, want als je wilt werken aan een gezond herstel is daar energie voor nodig! Energie verkrijg je vooral door goed los te kunnen laten en jezelf leren op te laden.

Natuurlijk kijken we naar je persoonlijke vragen, je behoeftes en je gewenste verandering. Keuzes leren maken vanuit je hart, gevoel en verstand om zo weer je eigen koers te kunnen bepalen!

Coaching voor bedrijven

Preventieve of curatieve trajecten voor uw medewerkers

Als een medewerker uit evenwicht dreigt te raken of al (deels) uit evenwicht is, zijn coachingstrajecten een goed middel om uw medewerker weer terug in zijn of haar eigen kracht te brengen.

In deze trajecten zal uw medewerker inzichten krijgen, zich bewust wordt van zijn/ haar eigen patronen en waar nodig gedrag te leert aan te passen /bij te sturen.

In deze begeleiding staat mijn eigen concept/ werkwijze centraal. Ik ga met uw medewerker op fysiek, emotioneel, mentaal en zingevend gebied aan de slag, zodat er weer mogelijkheden komen tot gezond herstel. In het traject zal er ook nadruk gelegd worden op een gezonde re-integratie, terugvalpreventie en het waarborgen van duurzaamheid.

Tussentijds zal ik met u, als werkgever, een evaluatie houden over de voortgang.

 

 

Coaching on the job

Traject op de werkvloer

Als een medewerker hulp nodig heeft bij een betere ergonomische houding tijdens werk, een betere tiltechnieken of aanpassingen bij lichamelijke klachten, dan is een coaching on the job traject een goed middel. Daarnaast zal er ook coaching zijn om adequater om te kunnen gaan met de (pijn)klachten.

Als fysiotherapeut en coach kan ik feedback te geven op fysiek, maar ook op emotioneel/mentaal vlak. Ik maak uw werknemer bewust van haar/zijn gedrag en de mogelijke blinde vlekken. Omdat ik uw werknemer aan het werk zie in een specifieke situatie, is mijn feedback een stuk concreter en daardoor herkenbaarder voor de werknemer. Ik kan ook meteen verbeteringen, aanpassingen of alternatieve aandragen.

Als eerste zal ik een intake gesprek uitvoeren en een bezoek aan de werklocatie om te kijken wat nodig is voor uw medewerker.

Interesse?

Bel of mail mij om de situatie van uw werknemer te bespreken. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

workshop op maat

Workshop ontspanning en meditatie: Vinden wat bij jou past!

ik bied 2 op maat gemaakte workshops aan.

workshop ademen en meditatie en workshop yoga en chi gong

In deze workshop leer je veel over welke vormen van ontspanning en/of mediatie bij jou passen. In 4-5 sessies zul je ze leren ze toepassen en vooral ervaren wat het met je doet. Kortom vooral doen!

Ik maak zelf veel gebruik van verschillende vormen zoals: ademhalingstechnieken, verschillende vormen van meditatie, eigen geleide visualisaties, Yoga (hatha en asthanga), therapeutische yoga, Tibetaanse chi gong, chi gong, energetisch en chakrawerk, ontladingsoefeningen, aarden en centreren, neuroplasticiteit, mindfullness.