Coaching voor
jou

Individueel coaching traject

Een op maat traject voor jou! Heb je behoefte om niet alleen te praten, maar ook te bewegen en te leren voelen waar het nu echt om gaat?

Dan is mijn coachtraject echt iets voor jou!

In mijn sessies zullen we in beweging zijn, maar ook regelmatig voor stilstand zorgen. Zo krijg je meer gevoel bij wat er écht speelt en waarom je op een bepaalde manier reageert op een specifieke situatie. Evenwicht krijgen door durven stil te staan en hierdoor inzichten verkrijgen.

Een deel van de sessies is buiten in de natuur. Als je beweegt, gaat je geest vanzelf mee in beweging. Buiten kun je dit beter uitdagen aangezien je meer ruimte hebt. Je komt opnieuw in contact met je lichaam en leert aanvoelen wat het nodig heeft.

Daarnaast vind ik ontspanning en leren ontladen belangrijk, want als je wilt werken aan een gezond herstel is daar energie voor nodig. Energie verkrijg je vooral door goed los te kunnen laten en jezelf leren op te laden.

Natuurlijk kijken we naar je persoonlijke vragen, je behoeftes en je gewenste verandering. Keuzes leren maken vanuit je hart, gevoel en verstand om zo weer je eigen koers te kunnen bepalen!

 

Tarieven particuliere coaching

Coaching voor studenten of
mensen in de bijstandsuitkering

60 of 90 min sessie indoor of outdoor
Sessie van 60 min: €65,00
Sessie van 90 min: €95,00
Diverse locaties
Uniek concept

Coaching voor mensen met een salaris boven bijstandsniveau

60 of 90 min sessie indoor of outdoor
Sessie van 60 min: €80,00
Sessie van 90 min: €120,00
Diverse locaties
Uniek concept